HC trafikkompetanse AS

Drosje

Du må bestå drosjesjåføreksamen før du kan søke om å få eller fornye en kjøreseddel og frakte passasjerer i drosje mot betaling. Drosjesjåføreksamenen består av teoriprøve og oppkjøring.

Du må ta teoriprøven på norsk og besvare 85 prosent av oppgavene riktig for å bestå. Prøven består av 35 oppgaver som du må besvare i løpet av 60 minutter. Oppgavene kan bestå av spørsmål, ufullstendige setninger du må fullføre, eller påstander som du må ta stilling til.

Du svarer på oppgavene på en pc og får resultatet tilsendt med en gang du har levert. Om du ikke består prøven, kan du få vite hvilke temaer du svarte feil på, men ikke de konkrete oppgavene. Du kan lese mer på vegvesen.no ved å klikke her eller laste ned temalisten for teoriprøven her.
HC Trafikkompetanse AS tilbyr teorikurs som lettere fører fram til bestått drosjesjåføreksamen, denne avlegges hos Statens Vegvesen.

Pris fra 1 950 kr

Plasser: 3+
Sted: Norvald Strands veg 109, Siva, Kongsvinger

Påmelding

Meld deg på kurset nedenfor. Dersom det ikke står noe i boksen under, så har vi ingen kurs planlagt. Kontakt oss gjerne for mer informasjon om neste kurs.